logo

NEKRETNINE D2 je licencirana agencija za posredovanje prilikom kupnje, prodaje, najma, zakupa i zamjene nekretnine.

Ukoliko nekretninu prodajete ili dajete u najam, agencija NEKRETNINE D2 će Vam osigurati da to bude oglašavano u više od 80 zemalja svijeta na 35 jezika te prodavano preko mreže povezanih ureda i agenata.

Ukoliko kupujete nekretninu, budite sigurni da u našoj mreži zasigurno postoji dom ili kuća za odmor baš po Vašim željama, zemljište kao stvoreno za Vaš budući investicijski pothvat ili pak poslovni prostor koji će Vam savršeno odgovarati.

Tvrtka je upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pod registarskim brojem: 1609/2009, datum upisa 24.08.2009., Broj Rješenja o ispunjavanju uvjeta Klasa: UP/I-330-01/09-01/1609; Ur.br:526-05-01-01/2-09-2. Osiguravateljsko društvo tvrtke je Generali osiguranje dd.

Ostale usluge

PROCJENA NEKRETNINA

Nakon osobnog posjeta agenta nekretnini i prikupljene dokumentacije vršimo analizu tržišne vrijednosti nekretnine, na temelju nekoliko analiza, a s ciljem da kupca i prodavatelja upoznamo s realnom cijenom nekretine na tržištu. U suradnji sa ovlaštenim stalnim sudskim vještakom za procjenu nekretnina vršimo i uslugu procjene nekretnine koja se smatra nalazom mišljenja sudskog vještaka.

LEGALIZACIJA OBJEKATA

Vršimo usluge ishođenja odgovarajućeg akta kojim se legaliziraju nezakonito izgrađeni objekti.

GRAĐEVINARSTVO

Gradnja objekata zaokružen je proces od planiranja do useljenja. Od razrade idejnih rješenja po zahtjevima i potrebama klijenata unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg ili već postojećeg objekta, do izgradnje i unutarnjeg uređenja te opremanja namještajem.. Naš građevinski odjel zapošljava dvadesetak stručnjaka koji pokrivaju sva područja posla kojim se bavimo. Savjetujemo pri rekonstrukciji ili adaptaciji objekata te organiziramo sve radove u koje, po potrebi, uključujemo i naše stručne partnere: geodete, arhitekte, dizajnere... Izbor klijenta o materijalima u gradnji od npr. wienerberger opeke, ytong blokova, drveta ili pak kamena, olakšavamo savjetima temeljenim na iskustvu i najnovijim dostignućima u oblikovanju prostora te ekološkoj i energetski efikasnoj gradnji. Izvodimo sve vrste radova na području visokogradnje bez obzira na namjenu i materijale: obiteljske kuće, objekte poslovnih i javnih prostora, skladišta, trgovačkih centara... Izvodimo i radove iz područja niskogradnje, razne objekte komunalne infrastrukture....

ISHODOVANJE SVIH ADMINISTRATIVNO-TEHNIČKIH DOKUMENATA

Za klijente vršimo sve administrativno - pravne poslove u Republici Hrvatskoj vezane uz naše djelatnosti: ishodovanje Rješenja o uvjetima građenja, ishodovanje Građevinske dozvole, ishodovanje sve potrebne zemljišne, građevinske i komunalne dokumentacije te sve ostale neophodne dozvole, elaborate i priključke, kao i upis u zemljišne i vlasničke knjige.

IZRADA GRAĐEVINSKIH PROJEKATA I TROŠKOVNIKA

Individualni pristup svakom klijentu i projektu ključan je za pronalaženje najprikladnijih rješenja. Kod izrade idejnog i/ili glavnog projekta posebnu pažnju posvećujemo izradi optimalnih arhitektonskih rješenja koja uvelike ovise o veličini investicije, orijentaciji građevine na parceli, samoj parceli ili zatečenom stanju nekretnine. Troškovnik građevinskih radova, kao sastavni dio svakog građevinskog projekta, sadržava detaljan opis i količinu građevinskih materijala te svih pratećih radova na ugradnji istih čime se klijentu pruža precizan uvid u obim posla i vrijednost investicije. Kvalitetan troškovnik uvelike će smanjiti pojavu izvođenja dodatnih izvan troškovničkih radova nužnih za pravilno i dugoročno funkcioniranje građevine na prihvatljivi minimum od 5-10% sveukupne cijene gradnje.

Troškovnik građevinskih radova, kao sastavni dio svakog građevinskog projekta, sadržava detaljan opis i količinu građevinskih materijala te svih pratećih radova na ugradnji istih čime se klijentu pruža precizan uvid u obim posla i vrijednost investicije. Kvalitetan troškovnik uvelike će smanjiti pojavu izvođenja dodatnih izvan troškovničkih radova nužnih za pravilno i dugoročno funkcioniranje građevine na prihvatljivi minimum od 5-10% sveukupne cijene gradnje.

TEHNIČKO SAVJETOVANJE I STRUČNI NADZOR GRADILIŠTA

Tehničko savjetovanje nužno je prilikom odabira materijala kojima će se graditi, uzevši u obzir tip gradnje, kvalitetu građevinskog materijala te odnos između cijene i krajnjeg učinka. Stručnim nadzorom gradilišta i vođenjem dnevnika gradnje utvrđujemo da je svaka faza gradnje izvršena sukladno standardima troškovnika i struke te da su svi korišteni materijali u gradnji atestirani.

IZRADA 3D VIZUALIZACIJA

Izradom 3D vizualizacije dobiva se mogućnost uvida u projekt prije samog postavljanja u prostor, uz jednostavno vršenje raznih izmjena i dorada do optimalnog rezultata. Time možemo oživjeti svaku zamisao i omogućiti potpuni doživljaj budućeg objekta, kao i točnost kalkulacija za troškovnike te preciznost pri odabiru potrebnih materijala za izvođenje radova.

ČUVANJE, ODRŽAVANJE I OSIGURANJE OBJEKATA

Održavanje nekretnine je vrlo bitno, ali može predstavljati problem ukoliko vlasnik fizički nije prisutan. Kreiramo i nudimo usluge održavanja svih građevinskih objekata neovisno o tome radi li se o vili, apartmanu, kući ili poslovnom prostoru:

  • nadzor i obilazak objekta
  • vršenje radova na uređenju, čišćenju i održavanju objekta i okućnice
  • sanacija hitnih kvarova
  • redovito izvještavanje vlasnika o izvršenim poslovima
Posredstvom osiguravajuće kuće s kojom surađujemo, nudimo usluge kompletnog osiguranja nekretnine kako bi se vlasniku pružila potpuna sigurnost.

Info

Obrt "Nekretnine D2", vl. Kristijan Kurelić

MBO: 97102687

IBAN: HR4624020061140159607

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".